Pogledajte galeriju fotografija naših apartmana

Apartmani Njivice Krk galerija fotografija

Apartmani Njivice Krk galerija fotografija pružit će vam uvid u ono što vas očekuje. Fotografije apartmana prikazuju interijer i eksterijer, tako da možete vidjeti kakve objekte nudimo za iznajmljivanje, kakav je okoliš, kvaliteta gradnje odnosno izgled unutrašnjosti i opremljenost apartmana.

Fotografije prikazuju naše apartmanske objekte, s naglaskom na objekt Villa di Sasso Bianco unutar kojega vam možemo ponuditi dva ekskluzivna, vrhunska apartmana za najam i korištenje. Iako je okoliš još uvijek u fazi uređenja, većina radova je gotova, naglašavamo da su apartmani u potpunosti funkcionalni i možete ih unajmiti već sada. Kvaliteta materijala je vrhunska, koristili smo najmodernija građevinska rješenja, kako bismo svim svojim gostima omogućili apsolutni užitak i luksuz kakav zaslužuju.

Fotografije su podijeljene u dvije cjeline, klikom na lijevu fotografiju otvara vam se set fotografija koji prikazuje objekte izvana, kao i okoliš. Klikom na fotografiju koja se nalazi s desne strane iznad teksta otvara vam se set fotografija unutrašnjosti apartmana. Nadamo se da ćete se na ovaj način uvjeriti u eksluzivnost naših apartmana, iako je najbolje rješenje dolazak nakon rezervacije. Sekciju Apartmani Njivice Krk galerija fotografija nastojati ćemo konstantno obnavljati i ažurirati, s ciljem da u svakom trenutku imate predočeno aktualno stanje naših apartmana.

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati, pogledati lokaciju na kojoj se nalazimo, kao i posjetiti našu službenu Facebook stranicu  na kojoj ćemo također objavljivati sve novitete vezane uz naše apartmane. Vjerujemo kako ćete prepoznati trud i nastojanje da gostima pružimo daleko više od onoga što se podrazumijeva pod klasičnom turističkom ponudom. Uvjereni smo da će ovakav pristup prepoznati svi gosti kojima je stalo da i na odmoru uživaju u ekskluzivnim sadržajima, čija je kvaliteta apsolutno jamstvo da će se iznova vraćati u predivno okruženje koje ih očekuje u našim apartmanima, odnosno Njivicama, na najvećem otoku u Hrvatskoj – Krku.

Veselimo se vašem dolasku!

Kontaktirajte nas

Luksuzni apartmani Krk

Kralja Zvonimira 22

51512 Njivice, Hrvatska

[email protected]

+385 98 9153 134

Apartmani Njivice Krk galerija fotografija

Pin It on Pinterest

Share This