Saznajte gdje se nalazimo i kako do nas

Apartmani Njivice najam lokacija

Kako biste lako i jednostavno saznali gdje se nalazimo i kako doći do nas, pripremili smo vam interaktivnu kartu Apartmani njivice najam lokacija, koja služi kao vodič neovisno o tome iz kojeg kraja Hrvatske ili inozemstva dolazite.

Naši apartmani nalaze se u Njivicama, poznatom turističkom odredištu koje se nalazi na Krku, najvećem otoku u Hrvatskoj.  Njivice su smještene na zapadnoj strani otoka Krka, u zaštićenom zaljevu koji se zove Beli kamik. Nekada malo mjesto, posvećeno uglavnom ribolovu, Njivice su danas razvijeno turističko središte s izuzetno čistim i modrim morem. Smještene u pošumljenom kraju obiluju šljunčanim i pješčanim plažama te skrivenim uvalama.

Uz “klasičan” odmor Njivice svakom gostu mogu ponuditi i aktivniji odmor, jer na raspolaganju imate resurse za razne sportske i rekreacijske sadržaje; ribolov, ronjenje, odbojka, mali nogomet, skijanje na vodi, košarka, jedrenje… Iako okrenute prvenstveno turističkom načinu života, Njivice još uvijek pružaju mogućnost potpunog odmora, bez prevelikih gužvi i gradske buke. Upravo u tome je prednost i naših apartmana, koji se nalaze u mirnijem dijelu naselja, a od mora su udaljeni samo 200-tinjak metara. Plaže su čiste, moderne i uređene, imaju dovoljno hladovine i sve što je potrebno za ugodan boravak.

Izgradnjom završnog dijela riječke zaobilaznice prema otoku Krku, Njivice su dobile iznimno kvalitetnu, zapravo vrhunsku prometnu povezanost i više nisu izolirane, kao što je to nekada bio slučaj. Iz Rijeke ćete do Njivica i naših apartmana, čak i u vrijeme najvećih ljetnih prometnih gužvi stići za najviše pola sata, zahvaljujući brzoj i modernoj cesti koja spaja kopno s Krkom. Ako poželite na jedan dan posjetiti Rijeku, čak i Zagreb, ili neki od nacionalnih parkova, to je doista moguće bez straha da ćete izgubiti previše vremena na putovanju.

Više o samim Njivicama možete saznati ovdje. 

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite

Luksuzni apartmani Krk

Kralja Zvonimira 22

51512 Njivice, Hrvatska

[email protected]

+385 98 9153 134

Apartmani Njivice najam

Pin It on Pinterest

Share This