Rezervirajte svoj apartman odmah!

Rezervacija apartmana Krk – Njivice

Poštovani posjetitelji, ovdje je moguća rezervacija apartmana Krk, Njivice. Rezervacije u našim apartmanima moguće su od 1. travnja do 1. studenog svake godine, kao i u vrijeme Božićno-novogodišnjih blagdana, ali u ostalim terminima, za što je potrebno poslati poseban upit. Cijene se kreću u rasponu od 85 € dnevno u predsezoni i posezoni do 150 € dnevno u sezoni. Za više informacija možete nas u bilo kojem trenutku kontaktirati putem obrasca za kontakt ili na naš broj telefona.

Rezervacije se vrše brzo i jednostavno, putem obrasca za rezervacije koji se nalazi ispod teksta. Raspoloživost pojedinih termina prikazana je na kalendaru kojega ćemo redovito ažurirati kako biste imali potpuni uvid u raspoloživost naših apartmana i mogućnost rezervacije. Molimo vas da ispunite sva potrebna polja, upišete vaše podatke: ime, prezime i e-mail koji su obavezni, ali je poželjno i da ispunite ostala pola, kao što su vaš telefon ili mobitel, broj gostiju i eventualnu poruku s dodatnim upitom koju možete upisati u polje “Dodatno”.

Kako bismo se zaštitili od neželjene elektroničke pošte, molimo vas da svakako upišete i sigurnosni kod prije nego kliknete na “Pošalji”. Nakon što pošaljete upit za rezervaciju, primit ćete prvi e-mail s potvrdom kako je vaš zahtjev za rezervaciju zaprimljen. U najkraćem mogućem roku poslati ćemo vam i drugi e-mail u kojem ćemo vas obavijestiti kako je vaša rezervacija potvrđena, s uputama za plaćanje i svim ostalim informacijama koje su vam potrebne za potvrdu rezervacije. Kako je raspoloživost apartmana ograničena, molim vas da na vrijeme rezervirate vaš smještaj ili nas izravno kontaktirate.

Posjetite nas i na Facebook stranici , kontaktirajte nas već danas kako biste osigurali svoj smještaj u našim luksuznim apartmanima. Veselimo se vašem dolasku!

NAPRAVITE REZERVACIJU

Učitavanje kalendara...
- Dostupno
23
- Rezervirano
23
- Na čekanju
captcha

POŠALJITE NAM PORUKU

Ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka

captcha

Ukoliko iz bilo kojeg razloga imate problema s obrascem za rezervaciju, možete nas kontaktirati izravno na naš e-mail ili telefon.
Odgovor na rezervaciju primit ćete u roku od 48 sati ili ranije. Ukoliko vam u tom roku ne stigne potvrda, javite nam se. Zahvaljujemo na razumijevanju.
U slučaju da u potvrđenom i rezerviranom terminu ne možete doći, molimo vas da nam to javite što prije, da bismo ažurirali raspoloživost u kalendaru.
Ako želite promijeniti termin boravka na već potvrđenu rezevaciju, molimo vas da nam se javite bez dodatne rezervacije. Ukoliko je željeni novi termin raspoloživ, mi ćemo vam ga rezervirati.

Rezervacija apartmana Krk

Kralja Zvonimira 22

51512 Njivice, Hrvatska

[email protected]

+385 98 9153 134

Rezervacija apartmana Krk

Pin It on Pinterest

Share This